Casa Glod,locul unde primesti instant fericire pură.

Casa Glod este locul în care timpul parca a rămas în loc si primesti instant o senzatie de fericire pură ,Nu este o pensiune sau un hotel de lux dar,dar este dotada cu toate facilitățile utile pentru a beneficia de tot confortul necesar.Locatia se adreseaza in general celor care iubesc România asa simpla . Fiecare cameră are propria poveste.

Casa Glod a fost recondiționata încercând să păstreze tradițiile așa cum au fost ele lăsate din străbuni.Au fost păstrate elementele originale dar au fost adăugate si elemente ce țin de confort (grupuri sanitare, utilități, etc).

fericire pură

fericire
sursa foto CASA GLOD

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Dacă ai nevoie să-ți găsești liniștea și să-ți limpezești mintea pentru o vreme, acesta este locul perfect pentru a o face!Locatia pur si simplu îți oferă un lucru pe care niciun alt loc nu ți-l poate oferi: îți da timpul cu 100 ani înapoi și îți oferă instant fericire pură.

La limita dintre județele Alba și Hunedoara,mai exact in Comuna Almasu Mare, Jud. Alba.

fericire pură

fericire
sursa foto CASA GLOD

Locatia nu ofera un meniu propiuzis, dar o sa va pregateasca cu drag preparatele zonei, cu ingrediente locale tocmai pentru că doresc (precizeaza ei) să încurajeaze micii producători și în același timp să reușim să ofere oaspeților gustul autentic al bucatelor preparate.

fericire pură

fericire
sursa foto CASA GLOD

Iubitorii de munte și trasee montane gasesc in Glod locul perfect unde pot evada și unde se pot bucura cu adevărat de frumusețile naturii.

Pădurile de fag și gorun din zonă, stâncăria calcaroasă, peșterile din vecinătate… toate acestea sunt ingredientul perfect pentru evadarea din cotidian și întoarcerea la natură.

CITESTE SI:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii aflati pe grupul nostru de pe facebook Vacante,prin Romania,ro Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor precum : travelminit sau agoda.
  • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Add Comment