Cazare pe malul Lacului,la Pensiunea Grădinile Romane

Rasfat si relaxare pe malul Lacului Izvorul Muntelui ,asta primesti daca alegi sa petreci un weekend in judetul Neamț .Pe teritoriul judetului Neamt natura a creat un adevarat muzeu în aer liber a cărui exponate sunt peisajele unice si deosebit de spectaculoase care formeaza parcurile si rezervatiile naturale protejate.

malul Lacului Izvorul Muntelui

Situata pe 7000 mp pe malul Lacului Izvorul Muntelui, Pensiunea Gradinile Romane oferă o experiență de lux inspirată din stilul Imperiului Roman.Vei fi răsfățat cu cazarea de cinci stele. In plus un peisaj de basm, specialități culinare delicioase și nu în ultimul rând de un personal, atent la toate dorințele tale vor face sederea aici de neuitat.

Accesul catre Gradinile Romane se face din drumul județean care leagă orașul Bicaz cu Poiana Teiului, coboarind 500m pe un drum de țară, neasfaltat, până pe malul lacului.

Pensiunea dispune de  14 camere, confortabile și spațioase, sunt pregătite să-ți ofere o ședere de vis. Dispuse pe 3 niveluri, cu un design rafinat, finisaje de lux și dotări de cinci stele camerele sunt proiectate să te incante ,inca de la inceput .Astfel iti vei dori cu drag sa te reintorci aici.

malul Lacului Izvorul Muntelui

malul

Pensiunea iti mai ofera facilitati precum:Tir cu arcul ,Badminton,Volei,Inchiriere caiace, Inchiriere barci,Inchiriere saniute si posibilitatea de a juca sah/table/rummy/carti,plimbari pe malul Lacului Izvorul Muntelui .

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Pensiunea Grădinile Romanesituata pe malul Lacului Izvorul Muntelui , va recomanda si numeroase obiective turistice de vizitat in zona :

  •  Partia de ski/Parc thematic Durau – 27 km, respectiv 30 min-
  • -Rezervatia de zimbri – 45,5 km , 55 min—
  • -Manastirea Petru Voda – 23 km, 30 min–
  • -Lacul Rosu – 64 km , respectiv 90 min–
  • -Parcul National Cheile Bicazului – Hasmas – 60 km, 80 min.

CITESTE SI:

Cazare pe malul Lacului,la Pensiunea Grădinile Romane

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii pe travelminit.
  •  Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor de inchiriere.
  • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online.
  • Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Add Comment