Petrece un weekend minunat,intr-un complex de cabane în zona șoselei Transalpina

Situat în inima munților, acest complex de cabane MA vă oferă oaza de liniște de care aveți nevoie pentru o vacanță liniștita in mijlocul naturii,Susurul apei, verdele proaspăt al naturii, vă vor umple inimile de energie și bună dispoziție.

Complex MA Șugag-judetul Aba

complex

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Locatia dispune de un living dotat cu șemineu, bar, mașină de gătit, precum și un grătar exterior. Fiecare cameră are baie proprie.Complexul dispune de o piscină pentru cei care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii, iar pentru doritori, jacuzzi-ul este tot timpul pregătit să vă răsfețe.

complex
complex
complex

Restaurantul complexului vă oferă o gamă diversificată de preparate culinare românești, însoțite de băuturi selecte și o atmosferă relaxantă.

Citeste si :

aer curat brasov bucovina cazare cu ciubar cazare in natura cazare la munte cazare Maramures ceaun centru spa ciubar drumetii foisor gratar harghita internet jacuzzi liniste living cu semineu loc de joaca mancare traditionala maramures moldova munte natura padure partie de schi partie de schii PISCINA piscina incalzita PISCINA INTERIOARA piscina pentru copii poiana brasov relaxare RESTAURANT sala de conferinte sala de fitness sala de joaca sala de mese SAUNA semineu terasa teren de fotbal teren de joaca traditional zona wellness

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii pe travelminit.
  •  Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor de inchiriere.
  • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online.
  • Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Add Comment