In Cabana La Poalele Giumalăului te relaxezi și te odihnești

in cabana

Cabana La Poalele Giumalăului este situata la 10 km de Vatra Dornei aproape de padurea de brazi si un parau.O locație extrem de liniștitoare unde te relaxezi si te odihnesti .Se aleg aceste locuri pentru peisajul plin de brazi,intimitatea in cabana aproape complet în pădure, liniștea desăvârșită, aerul foarte curat și râulețul care trece pe proprietate.

Cabana dispune de 3 dormitoare cu pat matrimonial și un salon cu canapea extensibilă, bucătărie complet utilata și 2 băi

.În curte va puteți bucura pe lângă frumoasa priveliște de un foișor cu grătar, cuptor și plita și loc pentru ceaun.Va puteti relaxa in ciubar sau puteti alege jacuzzi.

in cabana
in cabana

In Cabana La Poalele Giumalăului te relaxezi și te odihnești

In apropiere

 • Mănăstirea Moldovița la 32 km
 • Pasul Tihuța la 34 km
 • Mănăstirea Voroneț la 35 km
 • Stațiunea Vatra Dornei la 8 km

Pârtii de schi

 • Pârtie de Schi Vatra Dornei la 10 km
 • Pârtie de Schi Cârlibaba la 33 km

Evenimente Festivalul Național al Ouălor Încondeiate Ciocănești la 17 km.

Recenzii

Am avut o experiență foarte plăcută, atât cu locația extrem de liniștitoare, cât și cu proprietarii atenți și foarte înțelegători. Am avut libertatea să ne bucurăm, fară a fi întrerupți, de toate amenitățile: foișor, grătarul multifuncțional, bucătăria echipată și chuberul. Am avut căldură in cabana și toată curtea la dispoziție.

Recomandăm pentru peisajul plin de brazi, localizarea aproape complet în pădure, liniștea desăvârșită, aerul foarte curat și râulețul care trece pe proprietate. De ciubar nu mai vorbim! :)) Am fost un grup de 6 persoane, 22-27 ani. Ne vom întoarce cu plăcere. P.S. Locația de pe fb nu este bună, o găsiți corectă pe platformele de închiriere.

Locație perfecta pentru relaxare! Gazdele minunate, confort, caldura in cabana, gratar in foisor, ciubar in aer liber! tot ce aveti nevoie pentru un concediu perfect!! Va multumim pentru tot si ne vom revedea!!

Dacă vrei sa te relaxezi și sa te odihnești ,alege aceasta locație!De la cazare pana la gazde ,totul la superlativ.Abia așteptăm să mai revenim!

Gazde primitoare , locație de vis , restricții la nimic , peisaj superb , caldura din belșug.

Începând de la gazde și pana la priveliște , totul este minunat. Recomand cu mare drag!!!

Tocmai ne-am intors din acest loc minunat ,peisaj superb ,,ca in povesti”gazda primitoare,cabana dotata cu de toate.Recomand cu drag!!

Gazdele sunt extrem de primitoare,peisajul„wowww”iar ca bonus poti avea parte de un traseu off road la vârful Giumalau!ii iubesc.

In Cabana La Poalele Giumalăului te relaxezi și te odihnești

Pentru o vacanță de neuitat recomand cabana „La Poalele Giumalăului” , unde veți avea parte de un peisaj de vis si de gazde deosebit de ospitaliere.In cabana ,atmosfera de sarbatoare.

Un peisaj de basm, gazde foarte primitoare, recomand tuturor cu încredere!!!

Super locatie! Totul este minunat, incepand de la gazde pana la peisajul lasat de Dumnezeu.

Totul la superlativ! Am fost cazați în multe locuri în Dorna și în sfârșit am găsit locul ăla la care nu te saturi să revii!

A fost minunat! Gazde primitoare, peisaj mirific….un loc deosebit în mijlocul naturii.

Recomand cu încredere acest loc! Zonă liniștită cu un peisaj superb și nu în ultimul rând gazde tinere, plăcute, de nota 10*!

Recomand cu mare drag! Curtea este splendidă, atmosfera liniștita, peisaje de vis! Să nu uit: Oameni minunați !!

Citeste si :

De retinut:

 • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii pe travelminit.
 •  Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor de inchiriere.
 • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online.
 • Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

In Cabana La Poalele Giumalăului te relaxezi și te odihnești.

Add Comment